Op zondagochtend 4 februari kunnen mountainbikers zich uitleven in Schaijk. Wielerclub Ons Verzet organiseert een uitgezette mountainbike tocht waar deelnemers kunnen kiezen uit 4 afstanden te weten, 33, 44, 55 of 70 kilometer.

De “Fibberwaarie tocht” zoals de tocht traditioneel heet komt door de bossen van Reek, de Maashorst én ook nog Herperduin aan. Alle routes zijn mooi en uitdagend, en bieden afwisselend single tracks, pittige korte klimmetjes en rechte bospaden. Verharde wegen gebruiken we alleen om van het ene naar het andere bos te komen.

In de Maashorst is een pauzeplaats ingericht waar deelnemers even kunnen bijkomen, voor iedereen is er keuze uit drinken en versnaperingen. Even wat energie bijtanken om het laatste deel van de tocht te volbrengen!

De leden van Ons Verzet zien jullie graag verschijnen op zondagmorgen tussen 8:30 en 9:30 in Café Feesterij de Potter, Schutsboomstraat 33 in Schaijk. Iedereen kan meedoen. Kosten voor deelname zijn 4 euro voor NTFU / KNWU leden en 5 euro voor overige deelnemers. De jeugd t/m 15 jaar kan gratis deelnemen.

Bij terugkomst kun je je fiets schoon spuiten, omkleden, en natuurlijk nog even gezellig napraten.

Start typing and press Enter to search